Students’ Life Style

We create memories for every student.

Gå med i en kommitté!

Förbättra dina färdighetsuppsättningar idag

Vi uppmuntrar starkt varje ekonomistudent att gå med i en kommitté, eftersom det hjälper dem att få exponering och förbättrade färdigheter.

Näringslivs utskottet

Att engagera sig under sin studietid är något fantastiskt roligt och lärorikt, dessutom ser det snyggt ut på ditt framtida CV. Men vad gör egentligen näringslivsutskottet? Jo, vi kombinerar nytta med nöje kort och gott. Vi skapar och planerar roliga företagsevent, föreläsningar och resor tillsammans med arbetsgivare. Att sitta med i utskottet hjälper dig att skapa kontakter som öppnar dörrar till din framtida jobb efter examen och samtidigt har roligt längs vägen. Vill just du hjälpa till att utveckla samarbeten och knyta an studentlivet med arbetslivet? Då är näringslivsutskottet en perfekt start på din framtida karriär.

Utbildnings utskottet

Inom utbildningsutskottet är vårt främsta mål att skapa mervärde för studenterna inom utbildningsfrågor genom att utveckla nya verktyg för att underlätta studierna för studenterna på Ekonomihögskolan i Kalmar. Detta görs vid olika tillfällen då vi arrangerar diverse evenemang som mingel- och informationskvällar, föreläsningar om bland annat motivation, studieteknink och rekrytering, samt workshops inför tentor. Våra största evenemang är Kristalläpplet (där studenter röstar fram årets lärare) samt en inspirationskväll för utlandsstudier. Att engagera sig inom utbildningsutskottet är superkul och då vi är ett av de mindre utskotten har vi en familjärkänsla där alla ideér är välkomna! Vi är ett härligt gäng som gärna träffas utanför skolan och ständigt letar efter fler som vill engagera sig och lära känna oss.

Marknadsföringsutskottet

Marknadsföringsutskottet är det utskott i Kalmar ESS som har ansvaret för marknadsföringen. Vi är en öppen grupp som uppmuntrar kreativitet och initiativ. Vi förmedlar Kalmar ESS med olika aktiviteter som foto och film samt social medier där våra största redskap är program som Photoshop, Lightroom och Indesign, samt ger de andra utskotten och arbetsgrupperna stöd och hjälp med deras marknadsföring.

Sociala utskottet

Sociala utskottet är en grupp engagerade ESS:are som arrangerar olika typer av engagemang exklusivt för dig som ESS:are. Utskottet ansvarar för alla studiesociala evenemang inom Kalmar ESS, såsom förfESSter, temakvällar, sittningar och sportevenemang. Begränsningarna är få och nya traditioner är ett av målen för 2019. Allt för att du ska få en så minnesvärd studietid som möjligt. Som medlem i sociala får ni nya vänner, kontakter inom näringslivet och möjligheten att anordna storslagna fester. Dessutom personlig referens från ordförande och andra förmåner.

Never miss Out!

Get all latest event updates as it happens.

Hope we have all experienced tuff times at some point in search for a place to find latest and reliable information online. But as it has always been, worry no more, here at KALMAR ESS, we have deigned a special latest events listing aimed at offering latest event updates for all economics students.

30 november 2021
30 januari 2022

Wellness Weeks: Power Yoga

The upcoming wednesdays, all are welcome to tune in on Gerdahallens live streams Power Yoga. No ...

All Day
View Details
Inget evenemang hittades!

Your take away tips and tricks

from other students

1

Ta vara paå studietiden och engagera dig på olika sätt med i skolan

2

UB (universitets biblioteket) är en fantastik mingelplats men vill man jobba ostört är det viktigt att boka grupprum! (görs lätt genom ditt moodlekonto)

3

Ta reda på alla Linneuniversitets internationella möjligheter och använd dem! En termin i Costa Rica, två månader i Ghana? Bara fantasin sätter gränser känns det som!

sv_SESwedish